Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Είμαστε μια ομάδα ειδικών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλήσουμε μαζί σας.
(+30) 210 8986172
sales@bravotravel.gr
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 95 B/Β
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ DIONISSOS ‘’ 3***plus στην ΛΑΡΙΣΑ σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.
7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ μ’ ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδον. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα διακρίνουμε το φυσικό μεγαλείο της κοιλάδας. Φτάνοντας θα απολαύσουμε τα Αρχοντικά , το πράσινο και τις πηγές του χωριού. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και το Λαογραφικό Μουσείο, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ DIONISSOS ‘’ 3***plus. Το βράδυ ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ στάση στο χωριό. Εν συνεχεία για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ – ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.